Lilla Massagestugan Vedhall

Hej på er alla! I dag är det onsdag och det innebär alltid en svacka för mig, halva veckan har gått och på jobbet står tiden still. Jag hoppas att ni har det bättre än jag och att veckan har flyter på som planerat. Jag jobbar på ett lager som truckförare, ett monotont arbete om ni frågar mig som dessutom orsakar problem med nackvärk. Jag har i alla fall hittat min lilla guldkant i tillvaron för att komma tillrätta med det nack- och ryggonda och det är någonting så härligt som massage i Kungälv. Det finns ett företag som erbjuder massage i Kungälv och namnet på det här företaget är Lilla Massagestugan Vedhall. 

Det är helt otroligt vilken nytta denna massage har. Jag har gått till företagshälsovården, men det enda de kunde göra var att skriva ut värktabletter och skicka mig till en sjukgymnast. Det är denna massage i Kungälv som faktiskt har den allra bästa effekten på mina besvär. Vi är ju alla olika när det gäller våra förutsättningar, behov och önskemål när det kommer till det här med massage, så vad som passar bäst för den ena kanske inte är det rätta för den andra. Hos Lilla Massagestugan Vedhall finns det därför olika slags massager så att alla ska kunna få den massagen som passar bäst för dem. Jag tycker att det är hög kvalitet på den här massagen och framförallt så märks det skillnad till det bättre på en gång för mig som har ont i nacken men också i ryggen. Jag får alltid ett lika fint bemötande när jag går dit och tänk så bra om alla företag hade en lika fin kundservice som de har på Lilla Massagestugan Vedhall.